Вівторок, 21 Травня, 2024
ГоловнаНовиниПогода в Україні на тиждень з 31 січня по 6 лютого: хмарно...

Погода в Україні на тиждень з 31 січня по 6 лютого: хмарно та морозно

Этот материал также доступен на русском языке
Початок лютого в Україні буде теплим, у більшості областей синоптики прогнозують плюсову температуру, ближче до вихідних трохи похолодає, але на сильні морози чекати не варто.

У понеділок, 31 січня , у Києві вдень стовпчики термометра показуватимуть мінус 1 градус, можливий невеликий сніг. На сході вдень буде +1 градус, вночі синоптики прогнозують сніг. На заході удень 0 градусів, без опадів. На півдні вдень +4 градуси, ясна погода триматиметься весь день.

У вівторок, 1 лютого , у Києві синоптики прогнозують мінус 1 градус і невеликий сніг. У східних областях буде на градус тепліше, ніж у понеділок – +2 градуси, увечері буде хмарно. У західних областях удень мінус 1 градус та дрібний сніг. У південних областях +3 градуси, вдень небо буде вкрите хмарами.

У середу, 2 лютого , у Києві опадів не передбачається, стовпчики термометрів опустяться до мінус 2 градусів. На сході удень +2 градуси, дрібний сніг із дощем. На заході вдень +1, сніг. На півдні удень +2, без опадів.

У четвер, 3 лютого , у Києві вдень +1 градус, хмарно. У східних областях цілий день йтиме дрібний сніг, температура вдень +1 градус. У західних областях вдень +1, хмарно. У південних областях удень буде +4 градуси, погода похмура.

У п’ятницю, 4 лютого , у Києві вдень мінус 3 градуси, без опадів. На сході вдень мінус 2-3 градуси, хмарно. На заході вдень близько 0 градусів, можливий сніг. На півдні вдень +3, без опадів.

У вихідні, 5 та 6 лютого, особливих змін у погоді не передбачається, хоча у Києві та на сході вночі температура опуститься до мінус 7-10 градусів, вдень буде мінус 1-3 градуси. У південних та західних областях удень плюсова температура та дрібні дощі зі снігом.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про погоду в останній тиждень січня.

Підготовлено за матеріалами sinoptik.ua

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні