Запіканка зі спагетті
Знадобляться:
готова вермішель – 100-200 грамів,
сир – 250 грамів,
борошно – 3 столові ложки,
молоко – 3 столові ложки,
яйця – 3 штуки,
цукор та ванільний цукор – за смаком.
Приготування:
Сир перекласти в миску і розмішати з цукровим піском і ванільним цукром. Влити молоко. Всипати борошно і вбити два яйця. Додати вермішель та добре перемішати. Перекласти масу у змащену вершковою олією форму. Збити яйце, що залишилося, і змастити ним поверхню заготовки. Поставити форму в розігріту до 150 градусів духовку і випікати запіканку 20 хвилин до золотої скоринки.
Омлет із макаронів
Знадобляться:
Макарони – 500 грамів,
яйця – 3-4 штуки,
помідори – 2 штуки,
бекон – 50 грамів,
сир – 50 грамів,
сіль та зелень – за смаком.
Приготування:
З помідорів акуратно зняти шкірку. Сир та бекон нарізати кубиками. Бекон покласти на сковороду та витопити. У глибокій мисці змішати макарони, помідори та сир. Вбити яйця, посолити та перемішати. Отриману суміш вилити в сковороду до бекону та смажити на середньому вогні до готовності з обох боків. Готовий омлет посипати рубаною зеленню.
Оладки з вермішелі
Знадобляться:
Варена вермішель – залишки,
яйця – 2 штуки,
бринза або твердий сир – 50-60 грамів,
цибуля – 1 штука,
пшеничне або вівсяне борошно – 2 столові ложки,
зелень – за смаком.
Приготування:
Викласти у миску холодну вермішель. Бринзу або сир натерти на тертці та додати до вермішелі. Цибулю натерти на дрібній тертці, разом з яйцями додати до вермішелі та сиру. Зелень дрібно порубати і вмісити в тісто, що вийшло. Додати трохи борошна. Все ретельно перемішати і, викладаючи столовою ложкою на розігріту олію, обсмажити з двох боків до золотистої скориночки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати макарони із секретом.