Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаНовиниПогода в Україні на тиждень з 24 по 30 січня: мороз і...

Погода в Україні на тиждень з 24 по 30 січня: мороз і сніг

Этот материал также доступен на русском языке
За прогнозами синоптиків, цей тиждень в Україні буде морозним та сніжним. Вночі температура повітря опускатиметься місцями до -15 градусів, а вдень - до мінус 7 градусів.

У понеділок, 24 січня , у Києві вдень буде мінус 4 градуси, хмарно. На сході країни вдень – мінус 3-4 градуси, з самого ранку йтиме сніг. На заході буде найхолодніше, вдень до мінус 7-8 градусів, без опадів. На півдні понеділок буде сніжним, із температурою вдень мінус 2 градуси.

У вівторок, 25 січня , вдень стовпчики термометрів опустяться до мінус 6 градусів, опадів не передбачається. У східних областях удень мінус 2-3 градуси, сніг. У західних областях спостерігатиметься різкий перепад температур, то вночі мінус 15 градусів, а вдень мінус 1 градус. У південних областях удень мінус 3 градуси, а вночі обіцяють сніг.

У середу, 26 січня , у Києві буде сніжно, температура вдень становитиме мінус 1-2 градуси. На сході вдень мінус 4 градуси, увечері буде триматися хмарна погода. На заході вдень мінус 1, дрібний сніг. На півдні синоптики обіцяють удень нуль градусів та невеликий сніг, який до вечора закінчиться.

У четвер, 27 січня , у Києві вдень мінус 5 градусів, дрібний сніг. У східних областях удень мінус 7-8 градусів, хмарно. У західних областях удень 0 градусів та дрібний сніг. У південних областях опадів не очікується, температура вдень мінус 1-2 градуси.

У п’ятницю, 28 січня , у Києві вдень мінус 4, очікується дрібний сніг. На сході вдень мінус 6 градусів, у першій половині дня можливий сніг. На заході очікується невеликий сніг протягом усього дня, удень +1 градус. На півдні вдень 0 градусів, без опадів.

У вихідні, 29 та 30 січня , в Україні трохи потеплішає. Так, у Києві синоптики обіцяють удень +1-4 градуси, на заході – до +4 градусів, а у південних областях – до +5-6 градусів. Дещо холодніше буде на сході, там синоптики прогнозують удень мінус 2 градуси.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про прогноз погоди на Водохреще.

Підготовлено на основі матеріалів Sinoptik.ua

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні