Рецепт розрахований на 6 порцій.
Інгредієнти:
- 4 яйця
- 4 яєчні білки
- 1/4 склянки тертого сиру
- Великий пучок шпинату або листової капусти (100 г)
- 1 велика біла цибулина, тонко нарізана
- 2 ст. олії
- свіжий перець і сіль за смаком.
Приготування:
- На середньому вогні злегка обсмажте цибулю на олії.
- Додайте|добавляйте| нарізаний шпинат і готуйте під кришкою 3-4 хвилини.
- Залийте сумішшю збитих яєць, сиру, солі та перцю.
- Готуйте на маленькому вогні приблизно 8 хвилин під кришкою.
Нещодавно ми вам пропонували скуштувати пиріжок «Бомбочка».