Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедія8 натуральних жироспалювачів допоможуть прибрати зайві відкладення

8 натуральних жироспалювачів допоможуть прибрати зайві відкладення

Этот материал также доступен на русском языке
Після тривалих свят багатьом потрібно привести себе у форму, полегшити роботу організму, позбавитися зайвих калорій, що відклалися у жирові накопичення.

Нехитрі засоби, що завжди є під рукою, допоможуть вам у цьому.

1. Вода – недостатнє її вживання негативно позначається на позбавленні зайвих кілограмів.

2. Зелений чай – більшість дієтологів рекомендують випивати на день 4 чашки зеленого чаю, це дасть найбільший ефект для спалювання жирів. Вибирайте чай без добавок та ароматичних складових.

3. Приправи: чорний мелений перець, перець пепероні, гірчиця, хрін. Наприклад, перець чилі, в якому міститься речовина капсацин, “розтоплює” зайві калорії протягом 20 хвилин після закінчення їжі.

4. Нежирні молочні продукти – збільшують виробництво гормону (кальцитріолу), який стимулює клітини спалювати більше жиру.

5. Кориця – одна чайна ложка на день знижує рівень цукру в крові та попереджає трансформацію надлишкових вуглеводів у жири.

6. Грейпфрут – при регулярному використанні (150 г на день) здатний у середньому знизити вагу людини на 2 кг за 2 тижні.

7. Білкова їжа – для засвоєння білків витрачається більше калорій, ніж засвоєння жирів і вуглеводів. В результаті зайві жири спалюються. Тим більше, білкова їжа насичує надовго.

8. Клітковина. Її багато не буває.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні