Нам знадобляться:
1,5 кг рибного філе з риби без кісток (хек, скумбрія, товстолоб);
80 г булочки;
3 яйця;
одна морква;
корінь петрушки;
одна цибулина;
50 г вершкового масла;
сіль;
перець запашний мелений;
зелень петрушки.
ЯК ГОТУВАТИ?
- Рибне філе відокремити від хребта та зняти шкірку.
- Змолоти на м’ясорубці.
- Додати булку, намочену в молоці та віджату, подрібнену на дрібній тертці цибулю, вершкове масло, яйця, сіль та перець.
- Масу добре перемішати і мокрими руками сформувати тефтелі, опустити в киплячу воду.
- Зварити на слабкому вогні до готовності.
- Подавати з гарячими стравами чи з будь-яким салатом.
Читайте також: