П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяРецепт дня: рибні тефтелі

Рецепт дня: рибні тефтелі

Этот материал также доступен на русском языке
Тефтелі можуть бути не тільки м'ясними, а й рибними. Готуються вони легко, а з'їдаються швидко!

Нам знадобляться:

1,5 кг рибного філе з риби без кісток (хек, скумбрія, товстолоб);

80 г булочки;

3 яйця;

одна морква;

корінь петрушки;

одна цибулина;

50 г вершкового масла;

сіль;

перець запашний мелений;

зелень петрушки.

ЯК ГОТУВАТИ?

  1. Рибне філе відокремити від хребта та зняти шкірку.
  2. Змолоти на м’ясорубці.
  3. Додати булку, намочену в молоці та віджату, подрібнену на дрібній тертці цибулю, вершкове масло, яйця, сіль та перець.
  4. Масу добре перемішати і мокрими руками сформувати тефтелі, опустити в киплячу воду.
  5. Зварити на слабкому вогні до готовності.
  6. Подавати з гарячими стравами чи з будь-яким салатом.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні