Замість звичайної відвареної або смаженої картоплі пропонуємо вам такий же нескладний рецепт, але оригінальніший і не приїли.
Цей простий у приготуванні гарнір підійде і до м’яса, і риби.
Інгредієнти:
Приготування:
Готову картоплю прикрасити кропом або петрушкою.
Великдень - одне з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, яке люди відзначають вже понад дві…
Наприкінці квітня Верховна Рада ухвалила Закон*, який має розв’язати одразу декілька проблемних пенсійних питань, пов’язаних…
Сьогодні неділя, 5 травня 2024 року. 126-й день року за григоріанським календарем. До закінчення лишається…
Сьогодні, 5 травня, православні відзначають Світле Христове Воскресіння.
Кожна господиня має свій рецепт приготування біляшів. Але сьогодні ми пропонуємо вам приготувати неймовірно смачні,…
Кожна господиня хоч раз, але думала, як часто потрібно міняти постільну білизну. Хтось робить це…