П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниУ Карпатах зійшли лавини, а в Токіо понад 200 людей госпіталізували через...

У Карпатах зійшли лавини, а в Токіо понад 200 людей госпіталізували через сніг на Різдво

Этот материал также доступен на русском языке
Зимова снігова погода приносить і проблеми, і радість.

У Карпатах на початку року з гори Плай зійшло одразу три снігові лавини. Про це інформує Відділ гідрологічних прогнозів Українського гідрометцентру.

В результаті сходу лавин жодних збитків не було завдано.

Нагадаємо, що українські Карпати засипало снігом із початку січня, місцями висота його сягала 178 сантиметрів.

А на іншому боці земної кулі, у столиці Японії, сніг випав уперше за 4 роки. В результаті понад 200 людей у ​​Токіо потрапили до лікарень у четвер та п’ятницю через ожеледицю та сніг на вулицях.

До вечора четверга в центрі Токіо випало 10 сантиметрів снігу, у п’ятницю через опади рух транспорту залишався утрудненим. У 6 січня вранці температура впала до -3,5 градуса за Цельсієм, що на 1,8 градусів нижче, ніж днем ​​раніше.

Близько 215 людей віком від 9 до 97 років потрапили до лікарень столиці через падіння. А через снігопад сталося 77 ДТП із постраждалими.

Понад 100 внутрішніх рейсів, які вилітали або прибували до головних аеропортів столичного району, було скасовано у четвер і торкнулося близько 9700 пасажирів.

На Мосту Токійської брами в одному місці застрягло до 100 автомобілів. На ранок п’ятниці сталося вже 346 ДТП.

Але при цьому для багатьох жителів японської столиці сніг став не загрозою, а справжнім святом. Сотні мешканців Токіо поділилися фото першого за довгий час снігопаду у Instagram та інших соцмережах.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні