Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаНовини93-річна зірка Instagram підкорює світ своєю харизмою

93-річна зірка Instagram підкорює світ своєю харизмою

Этот материал также доступен на русском языке
Життя на пенсії – лише починається і яскравий приклад цього 93-річна бабуся Хелен Елам з Кентуккі (США). Жінка має свій блог під ніком Baddie Winkle, в якому вона розповідає про життя на пенсії, приголомшуючи світ своєю харизмою.

Хелен Елам – власниця невеликої ферми, але справжнім захопленням для неї стало ведення сторінки Instagram , там вона – справжня зірка, яка підкорює світ своєю сміливістю та епатажністю.

У неї яскравий імідж для такого шанобливого віку, а ще Хелен Елам яро підтримує легалізацію медичного каннабісу і боротьбу з токсичними проявами бьюті-індустрії.

Почалося все з того, що одного разу її правнучка виклала знімок прабабусі у шортах та яскравій футболці у Instagram. Фото стало вірусним і Хелен створила сторінку Baddie Winkle.

Завдяки активному життю у соцмережі, у 2015 році бабуся стала обличчям компанії Grit Creative Group. Вона відтворила культові образи Курта Кобейна, Кейт Мосс та інших зірок. А також пройшлася червоною доріжкою на прем’єрі серіалу “Помаранчевий – хіт сезону”, побувала поряд з Майлі Сайрус на премії MTV Video Music і стала героїнею кліпу Фергі на пісню Life Goes On.

За її сторінкою слідкує 3,4 млн друзів, зокрема найбагатша співачка світу Ріанна. Кожен пост Baddie Winkle набирає близько півмільйона, а то й більше переглядів та лайків.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про найкрасивішу бабусю планети – Ясміну Россі.

Джерело: obozrevatel.com

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні