П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп здоров'я на січень

Гороскоп здоров’я на січень

Этот материал также доступен на русском языке
Гороскоп здоров'я підкаже всім знакам зодіаку які небезпеки чекають у січні та як захистити себе від можливих недуг.

Гороскоп здоров’я попереджає

Здоров’я може підвести в несподіваний момент – вас може спіткати застуда або інша вірусна інфекція. Гороскоп здоров’я попереджає: зустрічайте застуду у всеозброєнні, підтримуйте імунітет і, про всяк випадок, тримайте в аптечці потрібні ліки.

Овен

На початку року Овни зіштовхнуться з перебоями у роботі органів травлення. Коли свята завершаться, перейдіть на оздоровчу дієту.

У січні є ризик підхопити застуду, яка може вилитися у щось серйозне. Бережіть себе від переохолодження і за перших тривожних симптомів звертайтеся до лікаря.

Телець

Здоров’ю Тельця можна позаздрити. Але про що справді слід подбати, так це про душевне благополуччя. Ви схильні до стресів і переживань, які можуть доставити навіть фізичний дискомфорт.

На другу половину місяця заплануйте похід до стоматолога. Втім, будь-які маніпуляції підуть на користь організму, а планові операції завершаться швидким одужанням.

Близнюки

Близнюки зіткнуться з нездужаннями сечовидільної та ендокринної систем. Ви можете відчувати прояви циститу і пієлонефриту. А стрибки тиску, нервове збудження і частий пульс сигналізуватимуть про збої в роботі щитовидної залози. Щоб заспокоїтися і знайти пояснення свого стану, зверніться до лікаря.

Рак

Січень для Раків – хороший час для медичних втручань і різного роду маніпуляцій.

Якщо ви давно плануєте сісти на дієту, січень змусить вас це зробити. Після свят ваш організм потребуватиме розвантаження. Але не кидайтесь у крайності. Краще почати харчуватися правильно і не зловживати алкоголем.

Лев

У січні можна розраховувати на міцний імунітет, який захистить Львів від застуд.

У той же час варто звернути увагу на зір, який помітно погіршуватиметься. Виною цьому – стан судин. Вам потрібно зміцнювати судинну систему, покращувати кровообіг будь-якими способами. Опануйте контрастний душ, який чудово розганяє кров.

Діва

Здоров’я Дів позначиться і на їхньому настрої. Не все так гладко, як хотілося б, тому шукайте більше позитивних емоцій. Зверніть увагу на опорно-руховий апарат. У січні загостряться старі травми, ви схильні до розтягувань, переломів і ударів. Автолюбителі мусять бути особливо уважними за кермом. Краще відмовитися від поїздки, якщо за вікном погана погода.

Терези

У січні Терези можуть зіткнутися з проблемами сечовидільної системи. Якщо у вас вже є хронічні захворювання, краще подумати про те, як уникнути їх загострення. Не переохолоджуйтеся, тепліше одягайтеся і пийте вітаміни.

Скорпіон

Скорпіони мусять обстежити серцево-судинну систему. Стрес у минулому, втома та емоційне вигорання відгукнуться вам проблемами з серцем. Намагайтеся більше відпочивати і обов’язково проконсультуйтеся з кардіологом.

Стрілець

Стрільцям потрібно бути обережними у січні. Підвищується ризик зазнати травми, опіку, обмороження. Також потрібно поберегтися за кермом і не виїжджати на далекі відстані, особливо наприкінці січня.

У першій декаді місяця вас можуть спіткати проблеми з травленням. Загостряться хронічні хвороби підшлункової залози і шлунка. Тому намагайтеся дотримуватися дієти.

Козеріг

Козероги ризикують стати заручниками неприємного шкірного захворювання. Можуть проявитися давня алергія, псоріаз, дерматити. Вам потрібно скоригувати харчування, щоб не провокувати проблему і при перших проявах хвороби йти до лікаря, а не в аптеку.

У січні вразливими будуть органи дихання. Навіть легкий вітерець здатний призвести до розвитку бронхіту. Прислухайтеся до свого тіла, не переохолоджуйтеся і пам’ятайте про профілактику застуди.

Водолій

Слабким місцем у січні будуть органи зору. Вам потрібно перевірити очі та зайнятися лікуванням, якщо це буде потрібно. Проблеми із зором виникнуть через слабкість судинної системи, яка також потребує вашої уваги. Ви метеозалежні, тому треба займатися посильним спортом, приймати контрастний душ – все це допоможе покращити кровообіг та зміцнити судини.

Риби

Рибам у січні зірки рекомендують спрямувати зусилля на схуднення, якщо, звичайно, є зайва вага. Обговорити це питання краще з лікарем, а заразом і проконсультуватися, які вітаміни допоможуть підтримати організм. Якщо вага – у межах норми, це добре. Але поберегти органи травлення все одно необхідно, інакше святкові столи можуть викликати проблеми.

Читайте також: Астролог назвав чотири знаки Зодіаку, яких у 2022 році чекає фінансовий успіх

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні