Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниУ Польщі спростили легалізацію іноземців-заробітчан

У Польщі спростили легалізацію іноземців-заробітчан

Этот материал также доступен на русском языке
Польща популярна серед українських заробітчан. Так, на кінець 2021 року понад 300 тисяч українців у Польщі мають дозвіл на проживання. Польща робить все для того, щоб збільшити трудову міграцію і не потребувати робочої сили.

Так, президент Польщі Анджей Дуда підписав зміни до Закону про легалізацію іноземців, які прибувають до країни для роботи.

Передбачається, що це посилить надходження трудових мігрантів, які бажають працювати в країні тривалий час. Про це йдеться у повідомленні канцелярії польського президента.

Закон передбачає спрощення процедури виду перебування в Польщі терміном до трьох років особам, які бажають працювати в країні тривалий час.

Зі списку потрібних документів вилучили документи про наявність місця проживання та про регулярний і стабільний доход. Також не потрібно оформляти новий вид на тимчасове перебування, якщо роботодавець змінився.

Підвищили також термін перебування в країні на підставі сезонного дозволу на роботу та заяви роботодавця про працевлаштування – тепер він становить 24 місяці.

Читайте також:

Джерело: slovoidilo.ua

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні