Середа, 24 Квітня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЧому у банці з медом утворюється біла піна?

Чому у банці з медом утворюється біла піна?

Этот материал также доступен на русском языке
Що означає біла піна в банці з медом? Кожен із нас хоч раз, але стикався з таким явищем. Одні думають, що купили поганий та неякісний мед, інші, що продукт – незрілий або розбавлений.

Насправді це натуральна медова глюкоза, яка проявляється лише у якісному продукті. Будьте впевнені, що такий мед не нагрівали і не піддавали будь-яким іншим температурним обробкам.

Ця біла пінка формується сама по собі, без стороннього втручання. До речі, у цій піні дуже багато корисного для здоров’я натурального пилку. Її смак може нагадати багатьом смак цукерок.

Тому якщо ви купили банку з медом, а потім побачили, що у ній утворилася біла піна, то вам пощастило. Адже ви купили по-справжньому хороший і якісний продукт, який не піддавався нагріванню перед фасуванням. Такий мед можна сміливо вживати!

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні