П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаЗдоров'яМісячний календар стрижок на січень

Місячний календар стрижок на січень

Этот материал также доступен на русском языке
Вибравши сприятливий день для стрижки, ви збережете свої позитивні сили і позбавитеся всього негативного, здобудете гармонію з собою та зовнішнім світом.

Місячний календар заснований на трьох складових: місячна фаза (молодик, повня, місяць, що зростає або спадає), знак Зодіаку, місячна доба. Ці три фактори впливають на здоров’я та ріст волосся.

Сприятливі дні

7, 13, 15, 16, 23 та 28 січня – добрий час для стрижки та зміни іміджу в цілому. Волосся стане сильнішим і менше випадатиме.

7, 8 та 17 січня – сприятливі дні для фарбування волосся та його оздоровлення. Відмінний результат дадуть маски для зростання, які можна робити в домашніх умовах.

4, 5, 14 та 24 січня – найкращий час для стрижки. Можете сміливо експериментувати з різними зачісками. Фарбування теж принесе бажаний результат.

Несприятливі дні

1-4, 18-19, 31 січня – не рекомендується стригти волосся у ці дні. Це може вплинути на вашу енергетику і негативно позначитися на здоров’ї. Не варто у цей день змінювати колір волосся.

10, 12, 13, 20-22, 25, 26, 28 та 29 січня – утримайтеся від походу до перукарні. Стрижка напевно вам не сподобається, та й волосся буде рости повільніше. Але якщо є бажання пофарбуватися – не бійтеся: новий колір вам личитиме.

9-11, 27, 30 січня – не найкращий час для стрижок і експериментів з волоссям. Але в домашніх умовах можна робити маски для зміцнення.

Раніше опубліковано: Календар стрижок на грудень

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні