Приготувати його можна з будь-яких цитрусів – апельсинів, лимонів, лайму або грейпфрутів.
Півкіла білої частини шкірки будь-якого цитрусу (або асорті) наріжте невеликими шматочками або натріть на тертці, змішайте з шістьма столовими ложками лимонного соку і подрібніть у блендері. Одержану суміш влийте в каструлю з товстим дном, додайте півлітра води, поставте на вогонь, доведіть до кипіння і тушкуйте близько 10 хвилин.
Пюре трохи остудіть і процідіть через кілька шарів чистої марлі. Одержаний сік і є пектин.
Використовуйте його одразу або висушіть до стану порошку.
Читайте також: Бурякові троянди на новорічному столі
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…