Нам знадобляться:
120-130 г кислого молока (кефіру),
2 яйця,
30 г цукру,
120 г вершкового масла,
350 г борошна,
1 ч. ложка розпушувача.
Для начинки:
2 апельсини,
1 столова ложка крохмалю,
70-100 г цукру.
Приготування:
У глибокій мисці треба змішати борошно та розпушувач. Покласти масло і ретельно перетерти руками на однорідну масу. В окремому посуді слід з’єднати кефір, цукор та яйця, гарненько збити. Потім влити рідкі інгредієнти в борошно і вимісити тісто. Коли воно перетвориться на гладкий шматок – накрити харчовою плівкою і поставити на годину-дві в холодильник.
За цей час слід приготувати начинку. Апельсини обдати окропом, порізати на шматочки і разом із цедрою перемолоти в блендері (треба стежити, щоб не було кісточок). У цьому процесі поступово всипати цукор і крохмаль. Якщо начинка буде рідкою, можна додати столову ложку манки.
Тісто потрібно розкачати у формі прямокутника (за розміром дека). Рівномірно по всій поверхні розподілити начинку. Обережно скрутити рулет. Нарізати рулет на шматочки, змастити яйцем і випікати на пергаменті приблизно 25 хвилин на середньому вогні.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати різдвяний штолен.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.
Міжнародна організація надасть грошову допомогу деяким пенсіонерам. Виплати "приплюсують" до пенсій.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…