Вівторок, 23 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниУ новорічну ніч 10 тис. правоохоронців буде на охороні безпеки українців

У новорічну ніч 10 тис. правоохоронців буде на охороні безпеки українців

Этот материал также доступен на русском языке
Глава Нацполіції Ігор Клименко повідомив, що святкові заходи новорічної ночі заплановані як мінімум у 500 населених пунктах.

Громадський порядок під час масових заходів забезпечуватимуть близько 10 тис. правоохоронців, із них 2 тис. – військовослужбовці Національної гвардії. Про це йдеться в повідомленні управління комунікації Національної поліції.

“Наша робота буде спрямована на запобігання випадкам порушень правил дорожнього руху, хуліганським діям. Дуже багато автомобілів, багато сімей їдуть на відпочинок, до рідних. Повинні забезпечити безпеку та надавати допомогу, особливо з огляду на сьогоднішні погодні умови”, – наголосив Клименко.

“Інше наше завдання – забезпечити належний контроль і реагування на використання піротехнічних засобів у місцях скупчення людей. Щороку ми фіксуємо велику кількість надзвичайних подій, пов’язаних із травмуванням громадян. Особливо це стосується продажів таких товарів неповнолітнім, які не вміють користуватися ними та часто травмуються. Тому ми маємо провести всі профілактичні заходи щодо безпеки людей”, – додав він.

Нагадаємо, ми писали, як правильно користуватися піротехнікою у новорічні свята.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні