Вівторок, 16 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниПогода в Україні на тиждень з 27 грудня по 2 січня: якою...

Погода в Україні на тиждень з 27 грудня по 2 січня: якою буде новорічна ніч?

Этот материал также доступен на русском языке
За прогнозами синоптиків, на початку наступного тижня в Україні очікується морозна погода через антициклон з північного заходу. Але на Новий рік трохи потеплішає і випаде сніг.

Про це в коментарі РБК-Україна повідомила синоптикиня Укргідрометцентру Олександра Хала.

– Протягом тижня переважатиме морозна погода. Але 30 грудня, 31 грудня, 1 січня, в Україні очікується невеликий сніг, мокрий сніг. Температура вночі 2-7° нижче нуля, вдень 0-5° нижче нуля”, – сказала вона.

Як зазначила синоптикиня, за попередніми підрахунками, в новорічну ніч в Україні будуть не надто сильні морози.

– Хоча є тенденція, що буде переважно хмарна погода і будуть невеликі опади у вигляді снігу і мокрого снігу, – додала вона.

Олександра Хала розповіла, що 31 грудня вдень в Україні очікується від +3 градусів нижче нуля до +3.

Погода на Новий рік

За словами синоптикині, не варто очікувати тріскучих морозів в новорічну ніч. А ось у Києві та східних областях можливий невеликий сніг або мокрий сніг, а в західних областях – дощ з мокрим снігом. На півдні в новорічну ніч опадів не очікується.

2 січня в Києві майже протягом усього дня буде йти невеликий дощ, температура повітря вдень прогріється до +1-2 градусів, у східних областях можливий невеликий сніг, температура вдень складе -5-6 градусів, на заході також прогнозуються невеликі дощі, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до +4-5 градусів. У південних областях без опадів, температура мінус 2 – +4 градуси.

Раніше ми розповідали про погоду на тиждень з 20 по 26 грудня.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні