П’ятниця, 26 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниМагнітні бурі в січні 2022 року: названо небезпечні дати

Магнітні бурі в січні 2022 року: названо небезпечні дати

Этот материал также доступен на русском языке
У січні 2022 року українців чекають відразу три магнітні бурі. Перший місяць нового року може бути складним, головне - зберігати спокій, дослухатися до порад фахівців - і все буде добре.

В які дні січня 2022 року будуть магнітні бурі?

Перша магнітна буря 2022 року чекає нас у період з 5 по 7 січня. Вплив активності Сонця буде помірним – на 3 бали. Особливо обережними варто бути тим, хто має хронічні захворювання.

Друга магнітна буря впливатиме на людей і тварин вже 18 січня. Хоча вона буде слабкою, але в цей день краще уникати травматичних занять – краще перенести тренування, а в разі ожеледиці на вулиці потрібно дуже обережно пересуватися або взагалі не виходити з дому, якщо є така можливість.

Остання магнітна буря прогнозується на 20-21 січня. Метеозалежним людям краще заздалегідь підготуватися – відмовитися від фізичної активності, різних стресових ситуацій і великого навантаження на роботі.

Якщо стан здоров’я погіршується, краще звернутися по допомогу до лікаря.

Як упоратися з магнітними бурями метеозалежним?

Сонячна активність особливо небезпечна для метеочутливих людей, а погіршення самопочуття може торкнутися навіть тих, у кого є фізичні травми або хронічні захворювання.

Що треба робити?

  1. Намагайтеся не порушувати режим сну;
  2. Не варто забувати і про прогулянки на свіжому повітрі в неквапливому темпі, вони допомагають значно зменшити головний біль та інші симптоми;
  3. Правильний раціон також важливий, це знизить навантаження на організм, як і відмова від алкоголю;
  4. Завжди зберігайте спокій, не нервуйте.

Раніше ми розповідали, в які дні були магнітні бурі в грудні 2021 року.

Джерело: life.fakty.com.ua

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні