Про це повідомила прес-служба Науково-практичного центру цукробурякового виробництва.
Так, станом на 21 грудня 2021 року, через недостатню кількість сировини сезон завершили 26 цукрових заводів. На звітну дату було вироблено майже 1,4 мільйона тонн цукру з цукрових буряків. Для порівняння, у 2020 році станом на звітну дату було вироблено близько 1,1 млн тонн цукру.
Показник цукристості при переробці буряків суттєво покращився від початку сезону та становить у середньому по Україні трохи менше 16,9%, що більше ніж у 2020 році (16,1% на звітну дату) на 0,8%.
Читайте також:
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…