Такою спецією виявилася кориця.
Щоденне вживання 1-6 грам кориці знизить рівень глюкози і холестерину. Це було підтверджено в дослідженні.
Група досліджуваних пацієнтів щодня приймала грам кориці. При регулярному вживанні спеції рівень глюкози знизився на 18-29 відсотків.
При цьому кориця покращує транспортування глюкози в клітини. Відомо, що при цукровому діабеті другого типу глюкоза не потрапляє в клітини і тому накопичується в крові. А підвищуючи чутливість до інсуліну, кориця сприяє припливу глюкози в клітини.
Звичайно, перш ніж приступити до використання кориці, потрібно проконсультуватися з лікарем.
Читайте також:
Джерело: newsyou.info
Піжама – домашній одяг для сну та відпочинку, який характеризується комфортом носіння та м'якістю тканини.…
Після переходу на новоюліанський календар дата Дня святого Миколая змінилася. Православна церква України з минулого…
Чи буде в суботу тепло, чи готуватись до дощів і снігу? Що кажуть синоптики.
Чи буде геомагнітна активність підвищена цього вікенду? Які прогнози роблять експерти?
Подбайте, щоб виноград легко переніс зиму і порадував вас хорошим урожаєм наступного року.
Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.