П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляАстрологічний прогноз на 2022-й рік для знаків східного гороскопу

Астрологічний прогноз на 2022-й рік для знаків східного гороскопу

Этот материал также доступен на русском языке
Новий рік за східним календарем настане 1 лютого 2022 року. Господарем року стане Чорний Водяний Тигр. Астрологи розповіли, яким він буде для кожного представника східного календаря.

Про це пише vesiskitim.

Щур

Для тих, хто народився в рік Щура, Тигр не обіцяє легкого життя. Астрологи рекомендують ретельно зважувати важливі кроки і діяти без поспіху. Хороший рік для вирішення житлових питань.

Бик

Для цих людей рік стане періодом успіху та розквіту – Тигр поважає Бика. Тому можна сміливо будувати найамбітніші плани і вирішувати складні завдання. У народжених у рік Бика все буде вдаватися легко.

Тигр

Здавалося б, ці люди мають стати головними щасливчиками року, але покровитель навчить їх кільком важливим урокам і буде з ними досить суворим. Цей рік буде часом особистісного зростання.

Кролик

Цього року у вас буде дуже насичене спілкування. У вас будуть нові контакти, партнерські відносини і романтичні знайомства. Рік зажадає від вас стриманості, ввічливості і делікатності. Тільки в цьому разі нові друзі будуть вірними і надійними. Не виключено, що хтось із нових знайомих зможе істотно допомогти вам з вирішенням ваших проблем.

Дракон

Для цих людей рік Тигра буде ознаменований розвитком відносин. Це можуть бути як романтичні, так і ділові зв’язки. Не виключено, що рік подарує Дракону справжнього друга або наставника.

Змія

Народженим у рік Змії найкраще проводити час мирно і без з’ясування стосунків. Астрологи рекомендують уникати конфліктів і сварок. Інакше їхнє життя ускладниться і репутація постраждає.

Кінь

Незважаючи на вашу тяжку роботу, ви будете дуже лінуватися працювати 2022 року. Однак вам доведеться переглянути своє ставлення до цього процесу, інакше до кінця року ви залишитеся ні з чим. Але впадати у крайнощі теж небажано – не варто першими приходити на роботу і останніми залишати офіс.

Коза

Родичі і друзі будуть максимально підтримувати Козу в різних сферах життя. Ті, хто народився в рік Кози, мусять уміти правильно користуватися цією допомогою і не нехтувати порадами, особливо від старших і мудрих.

Мавпа

Рік може бути складним – не виключені судові позови або труднощі з законом. І Мавпа не конче буде в ролі обвинуваченого, можливо, вона буде у становищі позивача. Важливо пам’ятати про відповідальність за всі свої кроки.

Півень

Особливих досягнень не буде, однак великі негаразди оминуть Півня. Самотні Півні зможуть зустріти того або ту, з ким вони захочуть провести все своє життя. Ті, хто вже перебуває у відносинах, будуть насолоджуватися гармонійним партнерством.

Собака

Цей рік буде одним з найщасливіших у житті цих людей. Всесвіт засипле їх подарунками і хорошими сюрпризами. Успіхи будуть великими, але додасться і заздрісників. Собаці не варто бути зарозумілою, треба ділитися своїми успіхами і радістю з близькими.

Кабан

Для Кабана настане благословенний час – всі його починання будуть успішними, проблеми на нього ніяк не вплинуть. Астрологи радять не вгаяти цей час і максимально використовувати всі можливості.

Раніше ми розповідали про гороскоп здоров’я на грудень.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні