Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп здоров'я на грудень

Гороскоп здоров’я на грудень

Этот материал также доступен на русском языке
Гороскоп здоров'я підкаже всім знакам Зодіаку які небезпеки чекають у грудні та як захистити себе від можливих недуг.

Овен

Здоров’я може підвести в несподіваний момент – вас може спіткати застуда або інша вірусна інфекція. Зустрічайте застуду у всеозброєнні: підтримуйте імунітет і, про всяк випадок, тримайте в аптечці потрібні ліки. Якщо почуваєтеся погано, неодмінно звертайтеся до лікаря. Пам’ятайте: самолікування
небезпечне тривалим перебігом хвороби.

Телець

Тільцям треба бути уважними на вулиці. Зараз у вас травмонебезпечний період, тож будьте обережні. Акуратніше слід бути і водіям на дорозі – ретельно дотримуйтесь правил дорожнього руху.

Наприкінці року бажано пройти обстеження серцево-судинної системи. Навіть якщо вас нічого не турбує, пройдіть профілактичний огляд у лікаря.

Близнюки

Близнюків у другій і третій декаді грудня можуть турбувати запаморочення, шум та закладеність у вухах, головний біль. Навчіться розслаблятися. Добре допомагають у цьому випадку медитація та йога.

У грудні займіться обстеженням сечостатевої системи. Можливо, там криється проблема, яка поки що не проявляється, але підточує ваше здоров’я.

Рак

Ракам у грудні не варто перейматися здоров’ям. Але це не означає, що можна собі дозволити все і без наслідків. У холодні дні правильно одягайтеся, щоб уникнути переохолодження або, навпаки, перегріву. Душа потребуватиме свята в очікуванні новорічних днів, але зірки не рекомендують зловживати алкоголем. В іншому разі якраз на свята ви не зможете собі дозволити зайвого через проблеми з органами травлення.

Лев

Леви, подбайте про своє духовне здоров’я. Ви давно не виділяли собі день для душі. А він вам так потрібен. Присвятіть його зустрічам з близькими людьми.

Наприкінці року Левам слід стежити за імунітетом. У цей час ви будете схильні до застудних захворювань. Вживайте продукти з великим вмістом білка. Особливу увагу приділіть цитрусовим та меду, якщо, звичайно, на нього немає алергії.

Діва

У грудні зірки радять приділити час своєму серцю – відвідайте кардіолога та пройдіть обстеження. Якщо є бажання скинути зайву вагу, у грудні можна сісти на дієту, яка допоможе легко схуднути. Перегляньте своє меню і виключіть жирні та смажені страви і менше їжте борошняного.

Терези

У грудні Терезам потрібно пройти обстеження щитовидної залози. Імовірними є гормональні сплески, які будуть проявлятися підвищеною температурою, панічними атаками та головним болем. Хороший спеціаліст (ендокринолог) допоможе усунути неприємні симптоми, і новий рік ви зустрінете з чудовим самопочуттям.

Скорпіон

Скорпіонам слід берегти своє здоров’я. У грудні ви будете схильні до частих застудних та інфекційних захворювань. Уникайте великого скупчення людей, користуйтеся масками та антисептиками. Якщо відчуєте, що хвороба підступає, звертайтеся до лікаря. У грудні також можуть загостритися хвороби опорно-рухового апарату. Щоб хвороба не перетекла у хронічну форму, вживайте заходів при перших симптомах.

Стрілець

У грудні Стрільців, як і Скорпіонів, можуть застати зненацька захворювання опорно-рухового апарату. Бережіть себе: не носіть важкі предмети, не робіть різких рухів і тепло одягайтеся.

Можливо, для підтримки здоров’я вам треба попити вітаміни. Які – підкаже лікар. І не забувайте рухатися: щоденна фізична зарядка необхідна вашим м’язам та суглобам. Тим, кому зарядка не під силу, просто гуляйте на свіжому повітрі.

Козеріг

Жінкам-Козерогам слід берегти органи дихання. У грудні ви ризикуєте захворіти на застудні захворювання, які можуть дати ускладнення. Тепло одягайтеся, уникайте протягів, не пийте холодні напої.

У другій половині місяця вас може спіткати нудьга – не давайте їй волю. Налаштовуйтеся на позитив, і це підвищить захисні сили організму.

Водолій

Водоліям час прощатися зі шкідливими звичками, інакше вони ризикують отримати багато ускладнень. Затятим курцям слід пам’ятати, що при будь-яких застудних захворюваннях насамперед страждатимуть їхні легені. Якщо важко розлучитися зі згубною звичкою самостійно – зверніться до лікаря. Він може призначити ліки, які зменшать залежність.

Риби

Рибам потрібно зайнятися профілактичним обстеженням. При необхідності пройти ЕКГ, підлікувати зуби і приділити увагу травній системі.

Зірки радять у грудні дотримуватися лікувальної дієти. А можна просто влаштовувати раз на тиждень розвантажувальні дні. Попередньо слід порадитися з лікарем, щоб не погіршити ситуацію. І, звісно, ​​не переїдати у період святкових днів. Інакше всі старання підуть нанівець.

Читайте також: Астролог назвав чотири знаки Зодіаку, яких у 2022 році чекає фінансовий успіх

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні