Підробку регулярно отримують навіть у шкільних їдальнях, про що свідчать результати перевірок Держпродспоживслужби.
Визначити підробку досить складно, особливо якщо рівень рослинних жирів у продукті менше 10%.
У 2021 році ряд виробників не пройшли тестування. Офіційно про це повідомляє Держпродспоживслужба.
При виготовленні фальсифікату викрили такі компанії:
«Фальсифікувати масло якісними рослинними жирами не завжди вигідно. – розповідає голова правління «Споживча Довіра» Олена Кулікова. – Тому фальсифікат виготовляється з відпрацьованих жирів тваринного походження. Це все переробляється, і вже ці нові жири, які створює наша промисловість, потрапляють у масло».
Читайте також:
Джерело: obozrevatel.com
2 травня в Україні відзначають Міжнародний день поінформованості про цингу, Всесвітній день тунця та День…
Пиріжки – це чудовий перекус, доповнення до перших страв. Але часто господині скаржаться, що пиріжки…
Вимикачі відіграють важливу роль у забезпеченні безпеки електричних мереж та пристроїв. Вони не лише регулюють…
Колд Стіл - це американський бренд, який вже понад 40 років виробляє одні з найкращих…
Люди все більше прагнуть здорового способу життя і обирають натуральні способи поліпшення свого здоров'я. Один…
В Україні 2 травня буде сонячно та тепло, температурні показники порадують своїми значеннями. Синоптики впевнені,…