Четвер, 18 Квітня, 2024
ГоловнаНовини5 новацій від "Нової пошти": як зміняться тарифи на доставку з 1...

5 новацій від “Нової пошти”: як зміняться тарифи на доставку з 1 січня 2022 року?

Этот материал также доступен на русском языке
З 1 січня 2022 року "Нова пошта" готує для клієнтів п'ять приємних новин із оновленням тарифів.

Доставка документів – 40 гривень

Перше оновлення – нова послуга з доставки документів за 40 гривень. Ціна буде фіксованою на весь рік, а до її вартості вже включено фірмовий картонний конверт.

Друге оновлення — продовження акційного тарифу на доставку до поштоматів за 35 гривень, а також післяплати без комісії на перший квартал 2022 року.

З 1 квітня вартість доставки до поштомата буде становити 45 гривень незалежно від географічного спрямування та ваги відправлення по всій території України.

За повернення посилки доведеться заплатити

Третє оновлення – тариф за доставку, коли покупці одразу після огляду у відділенні хочуть повернути посилку з невідповідним товаром. Це зручно та вигідно представникам e-commerce, на чиї плечі лягали основні витрати на такі відправлення. З 2022 року вартість складе 15 гривень за посилку вагою до 30 кг, що суттєво нижче за вартість базового відправлення.

Четверте оновлення – спрощення тарифних зон, що дозволить клієнтам швидше орієнтуватися у вартості доставки. З 2022 року вона розраховуватиметься залежно від пунктів призначення за трьома тарифними зонами:

  1. По місту та його передмістю
  2. Між містами України
  3. Селище міського типу або село

“Нова пошта” вводить три тарифи за вагою посилок

П’яте оновлення — при доставці до міста та його передмістя запроваджуються три тарифи за вагою посилок: маленька — до 2 кг, середня — до 10 кг та велика — до 30 кг.

Вартість посилок популярних габаритів стане доступнішою. Наприклад, посилки до 2 кг зараз коштують 45, а коштуватимуть 40 гривень. Посилки вагою до 30 кг коштують 100, а коштуватимуть 80 гривень. До того ж у ціну вже входитиме комісія за оголошену вартість до 1000 гривень, незалежно від того, куди буде доставлено посилку – до відділення чи поштамату.

Коли тарифи на доставку наберуть чинності?

З 1 січня 2022 року компанія змінює тарифікацію на доставку та забір посилок кур’єром за адресою. Тепер при замовленні послуг кур’єра не потрібно прив’язуватися до ваги. Будь-яка посилка до 30 кг матиме фіксовану вартість +30 гривень, а для відправлень понад 30 кг буде +90 грн за кожні 100 кг, і тарифікація йде вже як за вантаж.

Також доставка кожної посилки до експрес-накладної з кількома місцями тарифікуватиметься по-новому. Оцінюватиметься кожна посилка за окремим тарифом: посилка з максимальною вагою — за базовим тарифом, решта — за зниженим.

Нові тарифи наберуть чинності з 01.01.2022р.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні