На фермі тримають 113 кіз, 43 з них – дійні. З козиного молока виробляють авторські сири багатомісячної витримки, згущене молоко та зефір.
– Рецепти вже підлаштовуємо під себе, – розповідає фермер Уляна Кирилів. – У нас є винний сир, опольський, із чорним кунжутом, лавандовий, кавовий, звичайно, молодий шевр.
Також на фермі тримають вівці порід німецький меринос і романівська.
«Козяча лісова ферма» увійшла до зеленого маршруту Бурштинського товариства «Легенди Опілля». Власники ферми планують створити музей і вчити охочих прясти із вовни.
Читайте також:
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…