Але все змінилося 1889 року, коли італійський король Умберто Перший і його дружина Маргарита вирішили скуштувати їжу простих селян – коржик з помідорами, моцарелою та базиліком.
Страва так сподобалася монархам, що рецепт увійшов до королівського меню і здобув ім’я дружини короля.
Фарш – 500 г, томати у власному соку – 350 г, твердий сир – 250 г, багет – 1 шт., петрушка – 1 пучок, олія.
Сковороду розігріти та обсмажити на ній фарш 5-8 хвилин. Потім додати до фаршу томати і томити ще близько 15 хвилин, аж поки рідина випарується. Багет розрізати вздовж і прибрати м’якоть із середини.
Підсушити хліб у духовці кілька хвилин. Сир натерти на тертці, петрушку подрібнити. Розкласти фарш із томатами та сир по обох половинках багету. Посипати зверху петрушкою та випікати ще п’ять хвилин.
Читайте також:
Дуже смачний десерт за рекордно короткий час – ви будете у захваті від цього рецепту.
Незважаючи на обіцянки, не всі українці матимуть змогу отримати нову грошову допомогу від президента.
У якому віці можна буде вийти на пенсію наступного року і який стаж потрібно мати.
Сучасні туалетні системи із пластику стають незамінним рішенням для заміських будинків та дачних ділянок, де…
Уряд вирішив підвищити фінансову допомогу сім'ям загиблих захисників.
Стало відомо, якими погодними умовами будуть у перший зимовий місяць. Чого чекати.