У жовтні 1 кг курячої тушки коштував у середньому 72,4 грн, тоді як куряче філе – 117,4 грн.
Свинина у жовтні коштувала в середньому – 124 грн/кг.
А найдорожчим м’ясом в Україні залишається яловичина, яка коштувала 175 грн./кг.
За останні 30 років виробництво м’яса птиці в Україні зросло на 98%.
І саме курятина залишається найпопулярнішим м’ясом в Україні. Звісно, велику роль відіграє ціна. Не всім по кишені дорожче м’ясо.
Українська курятина експортується до 1/3 країн світу.
Головними покупцями нашого м’яса є Саудівська Аравія, Нідерланди, ОАЕ, Туреччина та Киргизстан.
Читайте також:
Джерело: UNN
Буряк – це один із найпопулярніших коренеплодів, який вирощують українці на своїх городах. Але не…
Гусеничні трактори є поширеною спецтехнікою, яка характеризується високою потужністю, маневреністю, широким спектром застосування. Вони застосовуються…
Синоптики зробили прогноз погоди в Україні на п'ятницю, 3 травня. В Україні 3-го травня прийде…
Чи будуть цього дня геомагнітні хвилювання?
В житті видатних людей було багато повчальних пригод. Сьогодні ми розповімо про цікаві епізоди з…
Сьогодні цифрові сервіси полегшують процеси отримання будь-яких послуг. Медичні сервіси не є винятком. Вони містять…