Вівторок, 19 Березня, 2024
ГоловнаНовиниВолодимир Зеленський пообіцяв вакцинованим винагороду: як отримати гроші?

Володимир Зеленський пообіцяв вакцинованим винагороду: як отримати гроші?

Этот материал также доступен на русском языке
15 листопада президент України Володимир Зеленський звернувся до народу та анонсував нову програму, яка передбачає приємні грошові бонуси для українців, які щепилися від коронавірусної інфекції.

Відповідне відео опубліковано у соцмережах президента.

Українці, які отримали дві дози вакцини від коронавірусу, зможуть отримати тисячу гривень через державну програму “Дія”.

Гроші можна буде використовувати для оплати абонементів у спортзал, відвідування кінотеатрів, театрів, а також придбання квитків для поїздок у межах країни.

– Кожен, хто отримав два щеплення, зможе отримати одну тисячу гривень швидко та зручно, тобто через додаток “Дія”. За ці кошти можна буде придбати абонемент до спортзалу або фітнесклубу, відвідати кінотеатр, театр, музей, концертний зал чи виставковий центр або купити квитки для подорожей усередині країни на внутрішні авіа- або залізничні перевезення, – повідомив президент.

https://www.facebook.com/100007211555008/videos/1166415667217285/

За словами Зеленського, програма стартує 19 грудня. До кінця року на неї буде виділено близько 3 млрд гривень. Стільки ж – на початку 2022 року.

Для тих, хто не має смартфонів і «Дії», Володимир Зеленський пообіцяв забезпечити альтернативну можливість отримати тисячу гривень, у тому числі й людям похилого віку.

Читайте також:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні