Вівторок, 19 Березня, 2024
ГоловнаНовини100 подарунків для читачів газети «На пенсії»

100 подарунків для читачів газети «На пенсії»

Этот материал также доступен на русском языке
Щороку редакція газети «На пенсії» намагається зробити щось приємне для вас, шановні читачі. Особливо це стосується найлояльніших наших читачів – передплатників.

І зараз ми не змінюємо своєї традиції.

Що ми пропонуємо?

Всім річним передплатникам на 2022 рік ми пропонуємо взяти участь у розігруванні призів від редакції. Які будуть призи? Найнеобхідніші в побуті прилади та предмети.

Серед них блендери, праски, набори каструль, пледи, ліхтарики, ваги, заварники для чаю, рушники, сковорідки, машинки для стрижки, термоси, радіоприймачі, парасольки, набори форм для випікання, чайники, ваги-кантер, годинники та інші.

 

 

 

Що потрібно для участі в розігруванні?

КРОК 1. Передплатити газету «На пенсії» на весь наступний рік. Це може бути пільгова передплата до 31 жовтня цього року або звичайна річна передплата на 2022 рік. І не важливо, оформлено цю передплату в поштовому відділку чи у листоноші, на сайті «Укрпошти» чи ДП «Преса» онлайн. Головне – передплатити на цілий рік. Як правило, передплата триває до двадцятих чисел грудня.

КРОК 2. До 20 грудня 2021 року надіслати копію передплатної квитанції на 2022 рік до редакції за адресою: 65058, м. Одеса, вул. Маршала Говорова, 2, офіс 314, редакція газети «На пенсії», «100 подарунків». Неодмінно напишіть своє ім’я, прізвище, по батькові, номер телефону та повну адресу. 

Як і коли проходитиме розігрування?

Розігрування проведемо у першій половині січня. Точну дату повідомимо додатково. Чесність і справедливість гарантує комісія у складі редколегії та читачів газети. Процедуру розігрування буде записано на відео і опубліковано на сайті napensii.ua. Списки переможців опублікуємо в газеті.

Як і коли переможці отримають призи?

Всі призи ми відправимо до кінця січня «Укрпоштою» або «Новою поштою». Охочі зможуть їх отримати в редакції. Довідки за телефоном: (048) 734-22-77.

З повагою, редколегія газети «На пенсії»

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні