П’ятниця, 29 Березня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп на тиждень з 18 по 24 жовтня: кому слід уникати конфліктів

Гороскоп на тиждень з 18 по 24 жовтня: кому слід уникати конфліктів

Этот материал также доступен на русском языке
Головна подія тижня - це повня 20 жовтня. Вона доволі різка. Ця повня піднімає теми взаємин між людьми, конфліктів, обстоювання своїх прав і ролі в парі.

Овен

Накопичилося багато проблем, ви з ними впораєтеся, але постарайтеся не зробити помилок. Не приймайте рішення зопалу! Конструктивна критика в ці дні може бути корисна. 23 жовтня краще провести вдома.

Телець

Це час для кохання та нових знайомств. Начальство в даний період дасть вам можливість проявити себе. Постарайтеся не вгаяти цей шанс! Не бійтеся бути ініціативними і проривними в ці дні.

Близнюки

Може похитнутися здоров’я: не нехтуйте симптомами хвороби, що починається. У вихідні дні вас чекає приємний сюрприз. Постарайтеся розпорядитися ним розумно, щоб потім ні про що не шкодувати.

Рак

Зараз не варто займатися серйозними справами. Зате відпочинок і будь-які розваги пройдуть на ура! Не відмовляйтеся від цікавих запрошень і тримайте свої почуття й емоції під контролем.

Лев

Зараз усі ваші думки займуть сім’я і побут. У вихідні 23 і 24 жовтня спробуйте кудись вибратися. Вам необхідно змінити обстановку. Це допоможе відновити сили, які ви направите в потрібне русло.

Діва

Постарайтеся в цей період не планувати маніпуляцій з грошима, інакше ризикуєте багато втратити. Не сваріться з рідними, залагодити конфлікт буде складно.

Терези

Поблажливо ставитеся в ці дні до молодшого покоління. Більше підтримки і менше критики – ось запорука успішних відносин з дітьми.

Скорпіон

Витати в хмарах вам зараз протипоказано. Трохи зазіваєтеся – і опинитеся в неприємній ситуації.

Стрілець

Зірки категорично не радять вам зараз з ким-небудь сваритися. Краще тримайте нейтралітет: це принесе свої плоди.

Козеріг

Вашу роботу оцінять гідно. Не виключене отримання грошової премії. Однак дайте їй час відлежатися: не витрачайте відразу. У ці дні бажано планувати далекі поїздки – наприклад, відпустку.

Водолій

Даний період сприятливий для пізнання себе і самовдосконалення. Краще зараз не здійснювати тривалі поїздки. На початку тижня займіться домом – його благоустроєм, прибиранням.

Риби

Сумнівів у вас буде як ніколи багато! При виникненні питань звертайтеся до знавців. І не приймайте рішень, якщо в них не впевнені!

Нагадаємо, раніше ми публікували гороскоп здоров’я на жовтень.

Читайте також:

Названо п’ять знаків Зодіаку, які уві сні можуть бачити майбутнє

Джерело: vedmochka.net

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні