Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниВ Одесі пенсіонери станцювали латину і вальс із хореографом 

В Одесі пенсіонери станцювали латину і вальс із хореографом 

Этот материал также доступен на русском языке
В Одесі для людей елегантного віку пройшов майстер-клас топового хореографа Євгена Кота, де всі охочі могли станцювати вальс і латину.

В Одесі звучала запальна латиноамериканська та класична музика, під яку літні люди змогли потанцювати собі на втіху – на майстер-класі від топового хореографа, судді шоу «Україна має талант» Євгена Кота.

Учасникам майстер-класу (МК) запропонували насолодитися класичним вальсом і латиною. У коментарі журналістам Євген Кот зазначив, що тренуватися з людьми “елегантного” віку доводиться не часто, але такий досвід у нього є.

Це завжди задоволення. Ми не беремо до уваги супертехніку, головне – отримати задоволення. Немає для цього кращого заняття, ніж танці. Вальс – це елегантний стиль танцю. Але все ж потрібно якось пустувати, і шлях від елегантності до пустощів дуже цікавий. Ми навіть записали Тік Ток, – розповів хореограф.

 

 

 

Майстер-клас пройшов у межах благодійного освітнього проекту «Протон-Марафон: втілює мрії в 60+», ініційованого Університетом третього віку “Протон” за підтримки БФ «Let’s help!».

Фото: Ніна Ляшонок

Джерело: УСИ

Раніше опубліковано: Як танці впливають на наше здоров’я

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні