– Для заквашування використовуємо капусту тільки середньопізніх або пізніх сортів, – розповіла головний технолог підприємства Майя Бортник. – Ранні сорти для заквашування не годяться, середні квасяться, але соління з них швидко псуються, тому їх треба швидко реалізувати. З цієї причини середні сорти ми не використовуємо.
На заводі також солять огірки, томати, капусту і овочеве асорті. Для засолювання використовують ті ж сорти й гібриди огірків і томатів, що й для консервування. Тут консервують знамениті ніжинські огірки, роблять кабачкову ікру і салати баклажанної групи, а також лечо та аджику.
Свою продукцію підприємство постачає до 20 країн світу, зокрема до США, Німеччини, Швеції, Великої Британії, Чехії, Литви, Ізраїлю, Канади, Азербайджану.
Читайте також:
Джерело: agrotimes.ua
Синоптики зробили прогноз погоди в Україні на п'ятницю, 3 травня. В Україні 3-го травня прийде…
Чи будуть цього дня геомагнітні хвилювання?
В житті видатних людей було багато повчальних пригод. Сьогодні ми розповімо про цікаві епізоди з…
Сьогодні цифрові сервіси полегшують процеси отримання будь-яких послуг. Медичні сервіси не є винятком. Вони містять…
Обурення магнітного поля Землі, викликане спалахами на сонці, ми вважаємо магнітними бурями. Такі коливання можуть…
Коли завершено останні приготування до Великодня і готові паски, залишилося лише покрити їх глазур'ю та…