Новини

Відомий виробник розповів про найкращі сорти капусти для заквашування

– Для заквашування використовуємо капусту тільки середньопізніх або пізніх сортів, – розповіла головний технолог підприємства Майя Бортник. – Ранні сорти для заквашування не годяться, середні квасяться, але соління з них швидко псуються, тому їх треба швидко реалізувати. З цієї причини середні сорти ми не використовуємо.

На заводі також солять огірки, томати, капусту і овочеве асорті. Для засолювання використовують ті ж сорти й гібриди огірків і томатів, що й для консервування. Тут консервують знамениті ніжинські огірки, роблять кабачкову ікру і салати баклажанної групи, а також лечо та аджику.

Свою продукцію підприємство постачає до 20 країн світу, зокрема до США, Німеччини, Швеції, Великої Британії, Чехії, Литви, Ізраїлю, Канади, Азербайджану.

Читайте також:

Джерело: agrotimes.ua

Метки: капуста огірки

Новое на сайте

  • Новини

Погода в Україні на п’ятницю, 3 травня

Синоптики зробили прогноз погоди в Україні на п'ятницю, 3 травня. В Україні 3-го травня прийде…

02/05/2024 22:11
  • Новини

Магнітні бурі на п’ятницю, 3 травня

Чи будуть цього дня геомагнітні хвилювання?

02/05/2024 21:32
  • Статті

Якою була Ольга Кобилянська – цікаві пригоди і бувальщини

В житті видатних людей було багато повчальних пригод. Сьогодні ми розповімо про цікаві епізоди з…

02/05/2024 20:37
  • Статті

Записатися до лікаря можна онлайн: що для цього потрібно зробити

Сьогодні цифрові сервіси полегшують процеси отримання будь-яких послуг. Медичні сервіси не є винятком. Вони містять…

02/05/2024 19:37
  • Статті

Допомагаємо самі собі при магнітній бурі – поради тих, хто потерпає від сонячної залежності

Обурення магнітного поля Землі, викликане спалахами на сонці, ми вважаємо магнітними бурями. Такі коливання можуть…

02/05/2024 18:25
  • Статті

Як на швидку руку зробити глазур для паски та оригінально розфарбувати яйця

Коли завершено останні приготування до Великодня і готові паски, залишилося лише покрити їх глазур'ю та…

02/05/2024 17:31