П’ятниця, 19 Квітня, 2024
ГоловнаДачаВідомий виробник розповів про найкращі сорти капусти для заквашування

Відомий виробник розповів про найкращі сорти капусти для заквашування

Этот материал также доступен на русском языке
«Ніжинський консервний завод» для заквашування використовує капусту тільки середньопізніх і пізніх сортів.

– Для заквашування використовуємо капусту тільки середньопізніх або пізніх сортів, – розповіла головний технолог підприємства Майя Бортник. – Ранні сорти для заквашування не годяться, середні квасяться, але соління з них швидко псуються, тому їх треба швидко реалізувати. З цієї причини середні сорти ми не використовуємо.

На заводі також солять огірки, томати, капусту і овочеве асорті. Для засолювання використовують ті ж сорти й гібриди огірків і томатів, що й для консервування. Тут консервують знамениті ніжинські огірки, роблять кабачкову ікру і салати баклажанної групи, а також лечо та аджику.

Свою продукцію підприємство постачає до 20 країн світу, зокрема до США, Німеччини, Швеції, Великої Британії, Чехії, Литви, Ізраїлю, Канади, Азербайджану.

Читайте також:

Джерело: agrotimes.ua

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні