Понеділок, 18 Жовтня, 2021
ГоловнаДачаВідомий виробник розповів про найкращі сорти капусти для заквашування

Відомий виробник розповів про найкращі сорти капусти для заквашування

«Ніжинський консервний завод» для заквашування використовує капусту тільки середньопізніх і пізніх сортів.

– Для заквашування використовуємо капусту тільки середньопізніх або пізніх сортів, – розповіла головний технолог підприємства Майя Бортник. – Ранні сорти для заквашування не годяться, середні квасяться, але соління з них швидко псуються, тому їх треба швидко реалізувати. З цієї причини середні сорти ми не використовуємо.

На заводі також солять огірки, томати, капусту і овочеве асорті. Для засолювання використовують ті ж сорти й гібриди огірків і томатів, що й для консервування. Тут консервують знамениті ніжинські огірки, роблять кабачкову ікру і салати баклажанної групи, а також лечо та аджику.

Свою продукцію підприємство постачає до 20 країн світу, зокрема до США, Німеччини, Швеції, Великої Британії, Чехії, Литви, Ізраїлю, Канади, Азербайджану.

Читайте також:

Джерело: agrotimes.ua

Нове на сайті