Моркву помити і очистити. Натерти на великій тертці. У чисту суху миску вбити сирі яйця, збити їх віночком. До збитих яєць додати цукор, корицю і знову все перемішати. В отриману суміш додати кефір. До суміші з кефіру і збитих яєць додати натерту моркву і ретельно все перемішати. Поступово ввести в тісто борошно і знову все перемішати. Постарайтеся додавати борошно маленькими порціями. На розпечену сковороду з соняшниковою олією ложкою викласти тісто і смажити оладки. Вогонь має бути мінімальним, в іншому разі ваші оладки згорять зовні і залишаться сирими всередині. Обсмажити оладки з двох боків до золотистої скоринки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати морквяно-бурякові котлети.
Дія чинного тарифу на електроенергію закінчується 31 травня. Чи підвищать тарифи для населення — що…
Ціни на пальне складно назвати бюджетними, через це багато водіїв шукають способи, як заощадити. Але…
Відновлюючі креми для обличчя стали невід'ємним засобом у боротьбі за молодість та здоров'я шкіри. Вони…
Хто може отримати виплати від ООН та куди звертатися для реєстрації.
Які штрафи загрожують українцям у вересні і хто має платити.
Благодійна організація надає нову гуманітарну допомогу. Як зареєструватися.