Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаЗдоров'яКалендар стрижок на жовтень

Календар стрижок на жовтень

Этот материал также доступен на русском языке
Вибравши найсприятливіший день для стрижки, ви збережете свої позитивні сили і позбудетеся всього негативного, знайдете гармонію з собою і зовнішнім світом.

Сприятливі дні

1, 7, 27-28 жовтня – сприятливі дні для фарбування та оздоровлення волосся. Чудовий результат дадуть маски для росту, які можна робити в домашніх умовах.

2-4, 11, 14, 25, 29 жовтня – найкращий час для стрижки. Можете сміливо експериментувати з різними зачісками. Фарбування теж дасть бажаний результат.

9, 21-24, 30-31 жовтня – хороші дні для стрижки, але кардинальних змін з зачіскою і кольором волосся проводити не рекомендується. У домашніх умовах можна зробити маски для оздоровлення волосся.

10, 12-13, 17 жовтня – хороший час для стрижки. Фарбування теж дасть бажаний результат. Волосся швидко відросте і буде здоровим.

Несприятливі дні

5, 8, 19-20 жовтня – не рекомендується стригти волосся в цей день. Це може вплинути на вашу енергетику і негативно позначитися на здоров’ї.

6, 26 жовтня – найгірші дні для відвідування перукарні. Стрижка буде невдалою, а волосся стане неслухняним. Не рекомендується також у цей день змінювати колір волосся.

15-16, 18 жовтня – невідповідний час для стрижки та експериментів з волоссям. Але в домашніх умовах можна зробити маски для зміцнення волосся.

Раніше опубліковано: Як правильно доглядати волосся в літньому віці?

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні