ЯК ГОТУВАТИ?
М’ясо подрібнити разом з цибулиною і м’яким маслом у блендері або пропустити 2 рази через м’ясорубку. Додати яйце і влити молоко. Посолити, поперчити, все добре перемішати.
Для формування сосисок потрібна плівка для запікання. На край плівки викласти 2 столові ложки фаршу, розподілити фарш у довжину і загорнути у плівку. Краї зав’язати нитками (вийде, як цукерка), стежити, щоб фарш був добре захований. Решту сосисок зробити так само.
Опустити в кипучу воду, варити 15 хвилин. Дістати з води і звільнити від плівки.
Щоб сосиски були рожеві, як у магазині, можна додати у фарш 30 мл бурякового соку (натерти на тертці і відчавити сік).
Сосиски можна приготувати з будь-якого фаршу, тоді варити 20 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати кіш з грибами і сиром.
Сегодня мы расскажем о городе Волчанске, который российские оккупанты почти полностью разрушили.
До редакції звернувся мешканець Львівської області Василь Мелех. Він розповів, що продав будинок, який отримав…
Протягом минулої доби на фронті російсько-української війни відбулося загалом 110 бойових зіткнень.
Вибір спеціаліста з ремонту пральних машин – важливе рішення, від якого залежить справність та довговічність…
Якщо тиск «скаче» - то підвищується, то падає, - ви повинні постійно спостерігатися у лікаря,…
Фруктові салати вперше в історії стали готувати у Стародавньому Римі та Греції.