За органічною технологією аграрії вирощують величезні ребристі тонкошкірі томати вагою по 1,2 кг кожен.
Кілограм таких помідорів коштує 3,8 євро.
– Цього року ми вирощуємо близько 14 тис. рослин, використовуючи методи органічного землеробства. Погода нам допомогла, і помідори здорові, з високим значенням Брікс і насиченим червоним кольором. Вони продаються на ринку приблизно по 3,80 євро за кілограм, – сказав Ґабрієле Колла, президент асоціації.
Рослини вирощують з опорами, і кожен кущ дає 2-3 помідори, які можуть сягати 1,2 кг вагою. Томат призначений для споживання у свіжому вигляді і для переробки на соус. Цей сорт томатів почали вирощувати в Пармі 150 років тому.
Але в 1950-х роках він втратив популярність, скоріш за все, через тонку шкірку, яка робила плоди вразливими при збиранні, транспортуванні та зберіганні. У 2017 році сорт почав своє друге життя.
Джерело: agronews.ua
Великдень - одне з найсвітліших і найрадісніших християнських свят, яке люди відзначають вже понад дві…
Наприкінці квітня Верховна Рада ухвалила Закон*, який має розв’язати одразу декілька проблемних пенсійних питань, пов’язаних…
Сьогодні неділя, 5 травня 2024 року. 126-й день року за григоріанським календарем. До закінчення лишається…
Сьогодні, 5 травня, православні відзначають Світле Христове Воскресіння.
Кожна господиня має свій рецепт приготування біляшів. Але сьогодні ми пропонуємо вам приготувати неймовірно смачні,…
Кожна господиня хоч раз, але думала, як часто потрібно міняти постільну білизну. Хтось робить це…