Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп на тиждень з 13 по 19 вересня

Гороскоп на тиждень з 13 по 19 вересня

Этот материал также доступен на русском языке
З 13 по 19 вересня - період зростаючого місяця. Якщо у вас є плани, які ви давно хочете реалізувати, зараз саме час це зробити. Використовуйте цей час, щоб завершити старі справи і розпочати нові проекти.

Овен

Деякі обставини вам буде не до снаги змінити. Поставтеся до них філософськи. Період сприятливий для романтичних побачень і освідчень у коханні. Сімейним Овнам зараз краще не затівати сварки. Примирення надалі буде непростим і тривалим.

Телець

Це ідеальний час для того, щоб змінити роботу, якщо, звичайно, поточна вам не до вподоби. Виказуйте ініціативу в усіх питаннях, з якими вам доведеться зіштовхнутися. В особистому житті краще не квапити події, нехай усе йде своєю чергою.

Близнюки

Можливі конфліктні ситуації на роботі, обстоюйте свої права, але робіть це ввічливо. Біла смуга почнеться після 17 вересня. Вихідні проведіть разом з сім’єю за містом.

Рак

Якщо ви наразі з кимось посварилися, вам випаде шанс усе виправити. Не вгайте його! Чудовий час для ремонту свого будинку або квартири.

Лев

Постарайтеся не розпочинати важливі справи. Закрийте ті питання, які вам давно не давали спокою. Особливо актуальним зараз буде сімейний відпочинок.

Діва

Вас чекають зміни на краще. Якщо зараз вам надійде цікава пропозиція, без сумнівів, погоджуйтеся! Постарайтеся уникати сварок з рідними, вони можуть затривати.

Терези

Якщо у вас щось не буде виходити, це сигнал, що час відпочити або переключитися на інший вид діяльності. Зірки не рекомендують укладати угоди щодо нерухомого майна, особливо купувати його, відкладіть це.

Скорпіон

Будь-які творчі пошуки, цікаві завдання зараз виявляться успішними. Навіть у тих справах, де ви вважали себе непрофесіоналом, все йтиме на лад. Більше посміхайтеся, щоб збільшити шанси!

Стрілець

Будуйте плани на майбутнє. Цей період – ідеальний час для самоосвіти і вдосконалення.

Козеріг

Багато подій у вашому житті виявляться знаковими. Але ви зрозумієте це не відразу. Не варто зараз близько підпускати до себе незнайомих людей. А ось зі старими приятелями зустрічайтеся частіше.

Водолій

Період повного заспокоєння. Постарайтеся відкласти далекі поїздки, присвятіть цей час рідним людям.

Риби

На вихідних можете з’їздити на дачу, а в будні дні серйозно займіться виконанням своїх обов’язків на роботі. Начальство може запідозрити, що останнім часом ви розледачіли. Уникайте спілкування з людьми, які вам неприємні.

Нагадаємо, раніше ми давали астрологічний прогноз на період з 6 по 12 вересня.

vedmochka.net

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні