Хек у тісті

Этот материал также доступен на русском языке

хек
Цей рецепт ідеально годиться для любителів риби, особливо хека. При такому приготуванні риба виходить дуже соковитою.

Невеликі шматочки філе хека посипати сіллю, перцем, вмочити в тісто і смажити в невеликій кількості олії. Обсмажені шматочки покласти на блюдо, полити розтопленим вершковим маслом, посипати зеленню.

Тісто: у склянку молока (холодного) додати сіль, яєчний жовток, півтори столових ложки борошна, ретельно розмішати, додати збиті білки.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати штрудель з вишнями.

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?