Четвер, 28 Березня, 2024
ГоловнаДача10 продуктів для боротьби з зайвою вагою

10 продуктів для боротьби з зайвою вагою

Этот материал также доступен на русском языке
Мати ідеальну фігуру мріє кожна людина з зайвою вагою. Для цього потрібні фізичні навантаження і правильний раціон харчування.

М’який сир, кефір, кисле молоко і йогурт містять кальцитріол – гормон, який допомагає клітинам позбутися зайвого жиру. Нежирні молочні продукти – знахідка для всіх, хто на дієті. Вони містять багато білку, а білкова їжа має становити більшу частину раціону для тих, хто бажає схуднути.

Імбир поліпшує травлення, стимулює вироблення шлункового соку. Це допомагає організму витрачати більше енергії, спалювати жирові клітини по максимуму. Також імбир добре впливає на стан шкіри.

Капуста містить багато клітковини, а це допомагає виводити з організму все зайве. У капусті мало калорій, тому можна з’їсти велику порцію салату і заповнити шлунок, не ризикуючи набрати вагу.

Огірки зволожують організм зсередини і зовні і цінні для тих, хто перебуває в режимі активних тренувань. Для схуднення потрібно пити багато рідини, насичувати організм вологою, і огірки чудово справляються з цим завданням. Шкірка огірка містить цінні вітаміни і мікроелементи, її рекомендують не зрізати.

Кориця знижує вміст цукру в крові, а це сприяє акумуляції жирів. Додай корицю в напої, які звик вживати, – чай, кава, навіть кефір.

Грейпфрут містить велику кількість вітаміну С і має здатність знижувати рівень інсуліну в крові.

Зелений чай розігріває організм, тонізує, сприяє швидкому перетравлюванню їжі. Натуральний стимулятор тіамін, що міститься в зеленому чаї, допоможе розщепити не лише підшкірний жир, але і вісцеральний жир, який накопичується навколо внутрішніх органів.

Вода допомагає не переїдати і вимиває з організму зайві солі. Що більше ти п’єш, то легше худнеш – пам’ятай про це завжди!

Малина порівняно з іншими ягодами містить менше цукру у своєму складі і тому належить до низькокалорійних продуктів. Вона сприяє виділенню шлункового соку, малину корисно їсти після їди.

Яблука очищають кишечник, швидко насичують за рахунок вмісту клітковини, мають у своєму складі мало калорій. Вибирай яблука в якості перекусу, і твоя вага буде в балансі.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про кашу, яка допомагає нормалізувати рівень цукру в крові.

Джерело: Аgronews.ua

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні