Четвер, 25 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляГороскоп здоров'я на серпень. Що тебе чекає?

Гороскоп здоров’я на серпень. Що тебе чекає?

Этот материал также доступен на русском языке
За гороскопом здоров’я на серпень у багатьох знаків Зодіаку попереду непростий період. Астрологи дали рекомендації, як зміцнити свій імунітет і зберегти хороше самопочуття. Дослухайтеся до них.

Овен

Овни занадто легко ставляться до проблем зі здоров’ям, тому до лікарів ходять в разі крайньої потреби. А даремно. Не варто нехтувати профілактикою, і тоді навіть сезонні хвороби або хронічні загострення вам не дошкулятимуть. Частіше гуляйте на повітрі, висипайтеся, і не забувайте про правильне харчування.

Телець

У серпні у Тельців можуть виявитися нові недуги, які ніколи раніше їх не турбували. Швидше за все, проблеми виникнуть через фізичну перевтому. Також вам потрібно стежити за м’язами і кістками, бо зараз можуть загостритися остеоартроз і остеохондроз.

Близнюки

У Близнюків в серпні можуть виникнути проблеми з вестибулярним апаратом: запаморочення, шум у вухах, головний біль. Безумовно, потрібно звернутися до лікаря. Але пам’ятайте і про посильну допомогу своєму тілу: частіше гуляйте, більше рухайтеся і приймайте контрастний душ. Також можна скористатися масажним килимком для ніг. Регулярний самомасаж стоп поліпшить мікроциркуляцію, і ви відчуєте себе набагато краще.

Рак

Є ризик, що в серпні Раки втомляться від непосильних навантажень. Щоб не допустити сильної втоми і занепаду сил, потрібно дозувати працю і відпочинок. Частіше виїжджайте на природу і добре висипайтеся. При цьому обмежте «спілкування» з телевізором. Наприкінці літа варто перевірити серцево-судинну систему, тому не нехтуйте походом до лікаря.

Лев

Леви не будуть скаржитися на проблеми з фізичним здоров’ям, чого не скажеш про моральний стан. Пригніченість і апатія лікуються сонцем, повітрям, водою і приємним спілкуванням. Частіше посміхайтеся і мислите позитивно, тоді і життя заграє новими барвами. Наприкінці літа перегляньте свій раціон. Намагайтеся дотримуватися правильного харчування, щоб не проявилися шлункові захворювання.

Діва

Дівам час зайнятися власним здоров’ям: за необхідності пройти обстеження, пролікувати зуби. У серпні вас може турбувати розлад нервової системи, який проявиться стрибками тиску, перепадами настрою і запамороченнями. Щоб заспокоїтися і тримати себе в руках, зверніться до фахівця. А заодно і перегляньте свої погляди на життя – можливо, варто легше ставитися до деяких ситуацій і не брати в голову непотрібні вам проблеми.

Терези

Терези можуть потрапити у непросту ситуацію, яка змусить похвилюватися. Можливо, навіть знадобиться допомога фахівця: не переживайте, скористайтеся порадою лікаря і незабаром проблема піде на другий план. Не забувайте відновлювати душевну рівновагу і доступними методами: слухайте розслаблюючу музику, дивіться комедії, гуляйте на природі, плавайте у водоймах і добре висипайтеся.

Скорпіон

Скорпіони легко справляються з фізичними навантаженнями і можуть подолати багато що, але це не означає, що потрібно вичавлювати з себе всі соки. Дозуйте працю і відпочинок. У серпні бережіть органи дихання. Можуть виникнути проблеми, які потребуватимуть лікування. Не переохолоджуйтеся і будьте обережні поруч з кондиціонерами і вентиляторами.

Стрілець

Зі здоров’ям серйозних проблем у Стрільців не буде. Хоча може виникнути потреба в консультації лікаря. Зайвою вона не буде, бо допоможе запобігти серйознішим захворюванням. У другій половині місяця може датися взнаки щитовидна залоза. Якщо не затягувати і вчасно звернутися до фахівця, ви скоро забудете про те, що вас турбує.

Козеріг

Козероги, перевірте своє серце. Можливо, доведеться звернутися до кардіолога. Їжте продукти, багаті на калій, а отже – включіть до раціону фрукти і сухофрукти. Не нехтуйте посильними прогулянками, оскільки вам треба насичувати організм киснем. Якщо є можливість, частіше дихайте морським повітрям.

Водолій

На Водоліїв чекає загострення хронічних захворювань. У серпні потрібно уникати протягів, переохолоджень, крижаних напоїв. Ви дуже вразливі перед застудою і вірусами. Наприкінці місяця пройдіть обстеження сечостатевої системи, ймовірно, що там знайдеться проблема, яку слід пролікувати.

Риби

У Риб начебто міцне здоров’я, але проблеми приходитимуть одна за одною. Позначаться зайве фізичне навантаження і схильність до шкідливих звичок. Але все це можна виправити – більше відпочивайте, перегляньте свій раціон, відмовтеся від алкоголю і киньте палити.

 

Раніше опубліковано: Гороскоп  з 3 по 8 серпня

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні