Підготувати листя капусти. Трохи проварити їх, охолодити.
Фарш. Зварити рис, підсмажити багатенько цибулі та моркви, додати подрібнені горіхи (заздалегідь пропущені через м’ясорубку). Поперчити, посолити за смаком. Посолити краще грибною «Мівіною». Залити готові голубці томатною підливою і потушкувати.
За бажанням можна взяти замість горіхів м’ясний фарш.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рибу під сметаною.
Жінка у будь-якому віці хоче виглядати привабливою. Однак пам'ятайте, що є зачіски, які додадуть років,…
Щоб огірки добре прижилися і пішли в ріст, потрібно забезпечити їм правильний догляд, який просто…
9 травня очікується дощ в Івано-Франківській та Криму, на решті території країни без опадів. Антициклон…
Чи треба очікувати геомагнітних хвилювань цього дня?
Як часто корисні поради наших бабусь, мам, сусідів виявляються незамінною паличкою-виручалочкою і у побутових справах,…
Ми не завжди можемо зрозуміти, що рівень холестерину підвищився. Цей процес може роками протікати непомітно,…