Великий плюс кукурудзи в тому, що при нагріванні не відбувається руйнування оболонки, тобто вона цілком зберігає свої корисні якості. Цінні амінокислоти, такі як лізин и триптофан, нормалізують м’язовий тонус і роботу кишечника. Також кукурудза містить у собі вітаміни груп А, С, Е, магній, нікотинову кислоту, кальцій, калій, фосфор і багато інших корисних елементів. Варена кукурудза – корисний продукт для людей, що страждають на діабет, оскільки вона нормалізує рівень цукру в крові, для людей з алергією, анемією, ожирінням, анорексією, а також серцевими захворюваннями.
Захоплюватися кукурудзою не варто тим людям, у яких є схильність до тромбозів і надмірного згортання крові. А ще надмірне споживання може спровокувати головні болі та розлад шлунка.
Джерело: Аgronews.ua
Чи будуть цього дня геомагнітні хвилювання?
В житті видатних людей було багато повчальних пригод. Сьогодні ми розповімо про цікаві епізоди з…
Сьогодні цифрові сервіси полегшують процеси отримання будь-яких послуг. Медичні сервіси не є винятком. Вони містять…
Обурення магнітного поля Землі, викликане спалахами на сонці, ми вважаємо магнітними бурями. Такі коливання можуть…
Коли завершено останні приготування до Великодня і готові паски, залишилося лише покрити їх глазур'ю та…
Субсидія — це державна фінансова допомога фізичній чи юридичній особі, яка виділяється з держбюджету або…