П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДачаКому не можна їсти варену кукурудзу

Кому не можна їсти варену кукурудзу

Этот материал также доступен на русском языке
Варена кукурудза - улюблена ласощ багатьох улітку. Вона збагачує організм багатьма корисними речовинами. Але як і будь-який інший продукт, вона для когось може виявитися і не корисною.

Великий плюс кукурудзи в тому, що при нагріванні не відбувається руйнування оболонки, тобто вона цілком зберігає свої корисні якості. Цінні амінокислоти, такі як лізин и триптофан, нормалізують м’язовий тонус і роботу кишечника. Також кукурудза містить у собі вітаміни груп А, С, Е, магній, нікотинову кислоту, кальцій, калій, фосфор і багато інших корисних елементів. Варена кукурудза – корисний продукт для людей, що страждають на діабет, оскільки вона нормалізує рівень цукру в крові, для людей з алергією, анемією, ожирінням, анорексією, а також серцевими захворюваннями.

Захоплюватися кукурудзою не варто тим людям, у яких є схильність до тромбозів і надмірного згортання крові. А ще надмірне споживання може спровокувати головні болі та розлад шлунка.

Джерело: Аgronews.ua

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні