ЯК ГОТУВАТИ?
1. У мисці збиваємо яйця з молоком, додаємо сіль, перець. З цієї суміші потрібно спекти 4 млинці. На розігріту сковорідку з жиром наливаємо 1/4 частину яєчної суміші і смажимо з обох боків – приблизно 3 хвилини.
2. Смажимо очищені та порізані гриби з цибулею, солимо і перчимо. Прогріваємо 10 хвилин. Ділимо на 4 частини.
3. Курячий фарш солимо, перчимо і додаємо 1-2 столові ложки води. Ділимо на 4 частини.
4. В окремому посуді змішуємо дрібно нарізаний кріп і сметану.
5. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Беремо млинець і викладаємо на нього курячий фарш рівним шаром. Далі – сметанну суміш і гриби з цибулею.
6. Згортаємо рулетом. Викладаємо 4 брізолі у форму і посипаємо зверху тертим сиром. Запікаємо 30 хвилин. При подаванні нарізаємо або подаємо цілими.