П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяКурячі брізолі з сиром

Курячі брізолі з сиром

Этот материал также доступен на русском языке
ІНГРЕДІЄНТИ: курячий фарш - 300 г, яйця - 3 шт., молоко - 40 мл, печериці - 140 г, сметана - 40 г, цибуля - 40 г, твердий сир - 70 г, кріп - 15 г, масло - столова ложка, спеції.

ЯК ГОТУВАТИ?

1. У мисці збиваємо яйця з молоком, додаємо сіль, перець. З цієї суміші потрібно спекти 4 млинці. На розігріту сковорідку з жиром наливаємо 1/4 частину яєчної суміші і смажимо з обох боків – приблизно 3 хвилини.

2. Смажимо очищені та порізані гриби з цибулею, солимо і перчимо. Прогріваємо 10 хвилин. Ділимо на 4 частини.

3. Курячий фарш солимо, перчимо і додаємо 1-2 столові ложки води. Ділимо на 4 частини.

4. В окремому посуді змішуємо дрібно нарізаний кріп і сметану.

5. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Беремо млинець і викладаємо на нього курячий фарш рівним шаром. Далі – сметанну суміш і гриби з цибулею.

6. Згортаємо рулетом. Викладаємо 4 брізолі у форму і посипаємо зверху тертим сиром. Запікаємо 30 хвилин. При подаванні нарізаємо або подаємо цілими.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні