Субота, 20 Квітня, 2024
ГоловнаДозвілляКитайський дідусь пройшов 300 відеоігор

Китайський дідусь пройшов 300 відеоігор

Этот материал также доступен на русском языке
Ян Бінлінь - китайський дідусь, який любить грати у відеоігри. Це його хобі - він самостійно пройшов понад 300 відеоігор.

Незважаючи на зростання ігрової індустрії, деякі люди, як і раніше, вважають, що ігри призначені для дітей та молоді. Однак ми знову і знову переконуємося – грі будь-який вік покірний.

Подивіться на Яна Бінгліня, 86-річного китайського дідуся, який дуже любить відеоігри – це його хобі. Онуки познайомили його з PlayStation, і відтоді він не припиняє грати.

Згідно з відео, опублікованим South China Morning Post, Ян Бінглінь провів понад 300 ігор. Геймер стежить за всіма останніми випусками. Деякі з тих, у які він грав, мають знайомі назви – Red Dead Redemption 2, Ghost of Tsushima і навіть Cyberpunk 2077.

киберпанк 2007

Судячи з відео, Ян Бінглінь працював інженером, який завжди цікавився високими технологіями. Спочатку він почав грати в головоломки зі своїм онуком, а потім перейшов до відеоігор на виживання. Його улюблений жанр – ігри на тему жахів.

Дідусь включив ігри до свого розпорядку дня після ранкових тренувань у пінг-понг, а потім кілька годин грає в ігри вдень. Ян сказав, що ігри дають йому натхнення для повсякденного життя. Він робить замітки після проходження ігрових місій і навіть написав довгі огляди на такі ігри, як God of War 3.

Ігрове хобі Яна підтримує його сім’я, яка вважає це корисним для нього. Внучка почала публікувати його ігрові відео в Інтернеті 2018 року, що привернуло понад 200 тисяч передплатників у соціальних мережах країни. Ян дає поради юним гравцям, але при цьому не забуває їм нагадувати, що треба правильно розпоряджатися своїм часом.

Ян Бінглінь планує далі грати в ігри стільки, скільки зможе, бо це те, що йому дуже подобається.

АМАРІ ДЖАЙЛЗ

Джерело: GameRant

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні