На 200 грамів сухого хліба – два яйця, склянка молока, чотири середні яблука, пів склянки цукру, дві столові ложки вершкового масла або вершкового маргарину, столова ложка сухарів, кориця, ваніль, цедра за смаком.
Шматочки хліба намочити в суміші з яєць і молока. Яблука нарізати невеликими шматочками і перемішати з цукром. Форму змастити маргарином, посипати зверху сухарями. Дно і боки форми обкласти шматочками замоченного хліба.
Викладати шарами хліб і яблука, кожен шар змастити розтопленим вершковим маслом або маргарином. Останній шар змастити маслом або яйцем.
Запікати в духовці близько 40 хвилин при температурі 170-180 градусів.
Це смачно, доступно й не дуже шкідливо.
Раніше ми розповідали, як приготувати листкові пиріжки по-таджицькому.
Експерти стверджують, що тільки один зі 100 випадків хвороби Альцгеймера спричинений генами. А близько 80%…
Українське законодавство стимулює українців виходити на пенсію пізніше. За час роботи після настання пенсійного віку,…
Вміст вигрібної ями та септиків необхідно регулярно відкачувати, що досить накладно. Деякі дачники в такому…
Пропонуємо вам вельми незвичайний і цікавий спосіб приготування малосольних огірків. Він стане вам у пригоді…
Популярність переказів з картки на картку пояснюється зручністю і простотою: надіслати гроші зі смартфона можна…
Гуманітарна організація підтримує українські сім'ї у важкий воєнний час і надає їм матеріальну допомогу. Про…