Статті

Що вибрати для дозвілля з онуками: настільні ігри чи набір для творчості?

Яку настільну гру вибрати?

Перш ніж купувати нову гру, поцікавтеся в онуків, в яку гру вони хотіли б зіграти. Діти більше обізнані в іграх і, напевно, зможуть назвати кілька прикладів. Також підбираючи гру на вечір, потрібно розуміти, яку мету ви переслідуєте і виходячи з цього вибрати гру. Наприклад, якщо хочете весело провести час, виберіть гру з жанру розважальних, наприклад, «Крокодил» або «Джанга». Якщо ж хочете перевірити онуків на швидкість реакції, а також підвищити свої навички швидкого реагування, то для таких цілей ідеально підійдуть ігри Уно, Доббль або Встигнути за 6 секунд. Великий вибір настільних ігор представлений в інтернет-магазині Стратег. Щоб переглянути весь асортимент — перейдіть за посиланням strateg.ua і виберіть ту гру, яка припаде до душі вам та вашим онукам. Тут можна підібрати відразу кілька ігор у різних жанрах та на різний вік.

Всі настільні ігри можна розділити на кілька груп:

  1. Ігри на логіку. Багато хто думає, що такі ігри нудні та нецікаві. Але це не так. Ігри дозволяють у цікавій формі дізнатися щось нове або за допомогою певних висновків знайти правильну відповідь. До таких ігор відносяться настілки “Хто я?”, “Гостри мови”, “Ерудит”.
  2. Розважальні ігри допоможуть весело провести час і підвищити адреналін у крові. До розважальних, наприклад, належать «Весела ферма», «Твоя правда, моя дія».
  3. Економічні ігри навчать планувати свій бюджет, вигідно вкладати гроші та отримувати прибуток. Найпоширеніша серед економічних ігор — звісно, «Менеджер» чи «Монополія».
  4. Карткові ігри вважаються найзручнішими та універсальними, тому що їх можна взяти з собою на прогулянку та весело провести час у парку, зігравши кілька коротких партій. До цієї категорії належать ігри «Доббль», «Уно», «Мафія».
  5. Пригодницькі настільні ігри допоможуть легко переміститися в інші країни або відправитися в подорож навколо світу і океанів. До цього жанру можна віднести ігри «Мандруй Україною», «Квиток на потяг».

Творчі ігри: малювання чи ліплення?

Великий інтерес у дітей викликають творчі ігри чи, як їх називають, набори для творчості. До речі, такі ігри цілком будуть цікаві як онукам, так і їхнім бабусям та дідусям.

Підбираючи набір для онуків, обов’язково враховуйте стать дитини та вік. Для дівчаток більше підійдуть набори для вишивання або в’язання, а ось для хлопчиків — випалювання по дереву або випилювання лобзиком.

Наборів для творчості дуже багато. Щоб не загубитися в цьому достатку, слід визначитися, яким видом робіт ви хочете зайнятися з онуками.

Наприклад, у магазині «ТД Стратег» можна вибрати набори на будь-який смак:

  • Малювання. Це можуть бути книжки-розмальовки, картини за номерами, гіпсові фігури різних персонажів, які потрібно розмалювати, а також набори для малювання різними видами фарб.
  • Декорування. До цієї групи належать набори з бісером, намистинами, мозаїками, блискітками, за допомогою яких можна декорувати предмети, наприклад, скриньки, панно або свічники.
  • Аплікація. Часто такі набори укомплектовані різнобарвним папером, клеєм та спеціальною основою, що дає можливість дитині створити різні аплікації.
  • Ліплення. Набори для ліплення можуть бути укомплектовані звичайним пластиліном, повітряним пластиліном, масою для ліплення, глиною. З цього матеріалу можна зробити як окремі фігури, так і картини.
  • Випилювання лобзиком та випалювання по дереву. У складі таких наборів є все необхідне: лобзик, пилочки для лобзика, листи з фанери, наждачний папір, електричний випалювач по дереву.
  • В’язання. До комплекту входять нитки, спиці або гачок та докладна інструкція.
  • Вишивка. У наборі для вишивання ви знайдете канву з малюнком майбутньої вишивки, нитки-муліне, голку, обруч та інші необхідні інструменти.

*на правах реклами

Новое на сайте

  • Новини

Свята і народні прикмети 21 травня – чому в цей день не можна ходити з розпущеним волоссям

21 травня в Україні відзначають Всесвітній день культурного розмаїття в ім'я діалогу та розвитку та…

21/05/2024 06:55
  • Новини

Такий рулет з варенням ви готуватимете через день: неймовірно ніжний і смачний

Рулети, які продаються в магазинах, здебільшого зовсім не тішать своїм складом, особливо якщо йдеться про…

21/05/2024 05:26
  • Новини

Білий одяг буде як новий: що додати до прального порошку – секрети досвідчених господинь

Одяг білого кольору чудово виглядає, додає урочистості і легкості. Але навіть при акуратному використанні такі…

20/05/2024 23:29
  • Новини

У чому різниця між білими та синіми баклажанами – багато хто навіть не здогадується

Напевно, багато дачників і господинь хоч раз, але ставили перед собою питання, які баклажани краще…

20/05/2024 22:56
  • Новини

Погода в Україні на вівторок, 21 травня

У вівторок, 21 травня, вночі без істотних опадів, вдень у західній частині та місцями на…

20/05/2024 22:27
  • Статті

Інновації в дизайні плитоносок: що нового у 2024 році

Плитоноска — це важлива частина екіпірування для військових, поліцейських та рятувальників. Вона забезпечує захист грудної…

20/05/2024 21:56