Рибину викласти в каструлю або сковороду, щоб вона лежала рівно. Засипати всі спеції.
Заварити міцний чорний чай (можна недорогих сортів). Теплим чаєм залити рибу так, щоб тільки покрити її. Тушкувати на слабкому вогні 10-15 хвилин.
Викласти в оселедницю, оздобити зеленню.
Ця риба смачна як у холодному, так і в гарячому вигляді, скидається на рибу холодного копчення.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати листкові таджицькі пиріжки.
Якщо ви є власником ферми або мешкаєте у приватному будинку, правильне видалення відходів є важливою…
Помідори часто страждають від різних шкідників та хвороб, які заважають овочеводам зібрати добрий урожай. Але…
7 травня очікуються дощі на Вінниччині, у західних та північних областях, на решті території країни…
Чи варто очікувати цього дня геомагнітних хвилювань?
Серцево-судинні захворювання є однією з провідних причин смерті у багатьох країнах світу. І тому важливо…
Біла акація (робінія звичайна) - листопадне, до 35 м заввишки дерево родини бобових. Цвіте у…