Новини

Оселедець «як у ресторані»

Рибину викласти в каструлю або сковороду, щоб вона лежала рівно. Засипати всі спеції.

Заварити міцний чорний чай (можна недорогих сортів). Теплим чаєм залити рибу так, щоб тільки покрити її. Тушкувати на слабкому вогні 10-15 хвилин.

Викласти в оселедницю, оздобити зеленню.

Ця риба смачна як у холодному, так і в гарячому вигляді, скидається на рибу холодного копчення.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати листкові таджицькі пиріжки.

Новое на сайте

  • Статті

Ефективне видалення відходів: вибір та ціни на насоси для септиків та вигрібних ям

Якщо ви є власником ферми або мешкаєте у приватному будинку, правильне видалення відходів є важливою…

06/05/2024 23:23
  • Новини

Незвичайний та цікавий сусід для томатів: посадіть поряд цю рослину і забудете про шкідників

Помідори часто страждають від різних шкідників та хвороб, які заважають овочеводам зібрати добрий урожай. Але…

06/05/2024 22:54
  • Новини

Погода в Україні на вівторок, 7 травня

7 травня очікуються дощі на Вінниччині, у західних та північних областях, на решті території країни…

06/05/2024 22:18
  • Новини

Магнітні бурі на вівторок, 7 травня

Чи варто очікувати цього дня геомагнітних хвилювань?

06/05/2024 21:43
  • Статті

Зміцнити серце та врятуватися від нападів стенокардії допомагає особливий відвар трав

Серцево-судинні захворювання є однією з провідних причин смерті у багатьох країнах світу. І тому важливо…

06/05/2024 20:59
  • Статті

Лікування дарами природи: акація біла – відмінний медонос та універсальний лікарський засіб

Біла акація (робінія звичайна) - листопадне, до 35 м заввишки дерево родини бобових. Цвіте у…

06/05/2024 19:40