П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяОселедець «як у ресторані»

Оселедець «як у ресторані»

Этот материал также доступен на русском языке
На один жирний оселедець півтори склянки солі (без гірки), половину столової ложки меленого коріандру (можна замінити фенхелем або іншими приправами).

Рибину викласти в каструлю або сковороду, щоб вона лежала рівно. Засипати всі спеції.

Заварити міцний чорний чай (можна недорогих сортів). Теплим чаєм залити рибу так, щоб тільки покрити її. Тушкувати на слабкому вогні 10-15 хвилин.

Викласти в оселедницю, оздобити зеленню.

Ця риба смачна як у холодному, так і в гарячому вигляді, скидається на рибу холодного копчення.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати листкові таджицькі пиріжки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні